Digitala Certifikat

Nu är det lättare att få in din nyvunna kompetens i CV:et. Sedan vårterminen 2021 levereras våra intyg och certifikat digitalt. Certifieringar specificerar dessutom din kompetens för att göra det enklare för arbetsgivare, uppdragsgivare och inköpare att förstå vad din certifiering faktiskt innebär.

Astrakans certifikat blir digitala

Vad är fördelen med digitala certifikat? När Astrakanbloggen ställer frågan till vår chief customer officer, Lina Fjäll blir hon överväldigad.

– Oooh, pfffffffff, du har, HAHAHAHA

Jag inser att det är så här det måste låta när en astronaut ser jorden för första gången från rymden. Översiktseffekten. Att se livet som dinglar i tomheten. Den sköra atmosfären som omfamnar och skyddar oss. Krig och konflikter blir petitesser inför världsalltet. Ensam i rymden är gemenskap och förening plötsligt det självklara.

– En stor fördel är säkerheten. Om du vill veta att någon du anställer eller en konsult du anlitar är Astrakancertifierad så behöver du inte längre kontakta oss eftersom certifikaten är säkra och inte går att kopiera, fortsätter en något mer samlad Lina.

Hur får jag mitt intyg eller certifikat?

Till nya kursdeltagare skickar vi ut en länk för registrering. Vi kommer även att ordna certifikat till alla som certifierat sig hos oss sedan 2011.

– Andra fördelar med våra digitala intyg är att du enkelt kan lägga till credentials på ditt linkedin-cv eller dela som länk. Certifieringar specificerar dessutom din kompetens och de moment under utbildningarna som du visat att du behärskar, fortsätter Lina.

Spårbarhet och annat gott

Patrik Slettman är VD hos vår leverantör TRUE Original Documents och är därmed en pålitlig källa till ännu fler selling points gällande digitala certifikat:

–Du kan dela ditt intyg i det närmaste överallt. Eftersom intygen är digitala är dem smarta, spårbara och du kan se hur många som faktiskt tittar på dem. Skulle du vilja lösenordskydda tillgången till ditt bevis går det också att göra, men då behöver du först be Astrakan att aktivera den funktionen.

Som expert på digitala intyg, vad skulle du säga är hetast – Digitalt Vaccinpass eller ett Digitalt Certifikat från Astrakan?

– Vill helst aldrig mera höra om Covid, kan vi inte alla bara fortsatta leva nu? Umgås, resa, och utbilda oss? T.ex. till Certifierad Verksamhetsutvecklare med Astrakan?

Frågor? Kontakta oss

  • Hidden
  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inte övertygad om de digitala certfikatens förträfflighet?

Lyssna på vad Astronauterna har att säga till dig
Aaron Haglund

Aaron Haglund

Aaron är Astrakant och tycker om katter. Skriver om grupputveckling, förändringsarbete och ledarskap.