Ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildning för dig som vill utveckla ett ledarskap byggt på handlingskraft och tydliga värderingar. Vi vill att du som ledare går i bräschen och visar vad som förväntas, inte genom ord utan handling. Ditt agerande är det som sätter en standard, visar att arbetet är värt att kämpa för och lägger grunden för team där varje medlem har en uppgift, ett ansvar och en vilja att prestera.

Ledarskapsutbildning som ger resultat

Astrakan är utbildningsföretaget svenska verksamheter vänder sig till när förändring är nödvändig. Vi utbildar ledare som fått i uppdrag att förnya och vidareutveckla sin organisation.

Vi vill bidra till ett ledarskap som tar tillvara på 100 år av empirisk forskning inom beteendevetenskap. Kunskap om motivation, beteendeförändring, hur vi tänker och fattar beslut går i de flesta organisationer outnyttjad. Men att göra detta rätt, behöver inte vara så svårt.
– Om människor förstår varför de ska göra någonting och du förstår hur du ska motivera dem så kan ni flytta berg tillsammans.

Ledarskapsutbildning

Program & Certifiering

Möten

Ledarskapsutbildning i miniformat

Kelly Odell om bra ledarskap

Ladda hem

Verktyg för ledare

 • Bocka för de dokument du vill ladda ner
       • Hidden
       • Hidden
       • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

       Kort om Astrakan och vårt ledarskap

       Astrakanmetoden – vår metod för att utveckla verksamheter – etablerade sig på 80-talet. Idag är den standard bland många av Sveriges största organisationer inom bank, tillverkningsindustri och offentlig förvaltning. När det krävs koordinerade insatser och en gemensam ansträngning för att förändra, skapa nytt och att nå högt satta mål så bidrar Astrakanmetoden med den karta och arbetssätt som krävs för att förverkliga strategin.

       Men för att lyckas med utveckling krävs också ett gott ledarskap. Därför har vi utvecklat utbildningar för den strategiske ledaren såväl som den nyblivna chefen. Vi riktar oss till dig som har slutmålet att bli riktigt duktig på management, som vill förstå och påverka din omgivning mot framsteg och göra verklig skillnad som ledare.

       Emma Holmgren
       Emma Holmgren
       Ledarskapsutvecklare
       Maria Bergalm
       Maria Bergalm
       OBM-specialist & leg. psykolog
       Kelly Odell
       Kelly Odell
       Företagsledare
       Maria Karlsson
       Maria Karlsson
       Beteendekonom

       Öppna ledarskapsutbildningar i Stockholm

       Våra öppna utbildningar i ledarskap genomförs i Stockholm. Skräddarsydda upplägg levererar vi över hela landet. Bra utbildning ska leda till nya färdigheter och tillvägagångssätt – vi lär ut det som fungerar i praktiken. Våra utbildningar bygger därför på beprövade och efterforskade metoder som leder till ökat engagemang och trivsel bland personalen, förbättrad kvalitet och hållbar förbättring.

       Pedagogiskt upplägg för våra kurser i ledarskap

       Vi arbetar enligt denna modell; Praktisk övning – Teori – Praktisk förankring – Reflektion/Diskussion. Vi tar avstamp i deltagarnas egna frågor och case och via mixen av teori, övning och reflektion skapas en djupare förståelse för innehållet. Framför allt får du chansen att prova, öva, utbyta erfarenheter och koppla ihop innehållet med hur du kan använda insikterna och verktygen rent konkret i ditt personliga ledarskap.

       Frågor? Få svar av sakkunnig

       Skriv din fråga nedan eller ring oss på 08-54 54 23 00

       • Hidden
       • Hidden
        • Hidden
        • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.