Jobba hos oss

Vill du dela med dig av din kompetens? Lära dig något nytt genom spännande uppdrag? Nu söker vi IPMA-certifierade lärare till våra projektledarutbildningar samt säljare för olika roller. Vi erbjuder en unik miljö där du får vara med och påverka utvecklingen av Sveriges största organisationer.

Vad gör vi?

Vi levererar utbildningar inom projektledning, ledarskap och verksamhetsutveckling sedan 1996. Vi förvaltar Sveriges mest utbredda metod för processbaserad verksamhetsutveckling – Astrakanmetoden.

Vi vill bidra till kunskapsspridning. Vår blogg har över 10 000 läsare i månaden och hemsidan fylls ständigt på med nytt innehåll.  Vi vill bilda opinion för ledarskap och arbetssätt som får människor att må bra medan lönsamheten stiger.

Kompetensområden vi efterfrågar just nu

  • Projektledning
  • Verksamhetsarkitektur
  • Agila metoder
  • Affärsutveckling
  • Verksamhetsstyrning

Meriterande

  • Pedagogisk utbildning eller erfarenhet av workshopledning
  • Erfarenhet av förändringsarbete
  • Erfarenhet av Astrakanmetoden/Certifiering
  • Erfarenhet av beteendeanalys

Värderingar och vilka vi är

Vi vill lära ut det som fungerar och vara en motsats till enkla svar och färganalyser. Men det räcker inte med att det vi lär ut är bra i sig – det krävs nya vanor för att dra nytta av kompetens. All kompetensutveckling kräver beteendeförändring, det är tufft och krävande. Som stöd för uppdragsdesign tar vi därför hjälp av bland annat OBM (Organizational Behaviour Management).

Våra lärare jobbar med det de utbildar inom. Vad sägs om det här som potentiella kollegor: Beteendeekonomer, organisationspsykologer, ledarskapsforskare, företagsledare, förändringsledare, verksamhetsutvecklare, certifierade projektledare, certifierade facilitatorer.

Att göra det som är rätt istället för det som är enkelt

Vi arbetar långsiktigt med vår verksamhet och vill ha långa och utvecklande relationer med våra kunder och lärare. Går alltid den extra biten för att skapa värde för våra kunder och deltagare som i sin tur bidrar till att utveckla och förbättra vårt samhälle. De har redan drivkraften att åstadkomma detta, vi skapar en mötesplats och möjliggör lärande och kunskapsöverföring mellan deltagarna. Vi gör det som är rätt istället för det som är enkelt.

Det är viktigt för oss att arbeta resultatorienterat, det vi levererar ska alltid generera nytta och uppnå önskad effekt för kund och deltagare.

Vi arbetar inte bara med hjärna utan mycket med hjärta, att komma till oss på utbildning innebär inte bara kompetensutveckling utan också omhändertagande och service av yttersta kvalitet, att komma till Astrakan ska vara som att ”komma hem till Astrakan” för kunder såväl som lärare.

Pia Andersson

Pia Andersson

VD

Skicka spontanansökan

Skicka CV till vår VD Pia.Andersson@astrakan.se, 0703-58 66 96.

Vill du veta mer om Astrakan får du gärna kika runt på vår hemsida