Ledarskapsguide 8 verktyg för ett bättre ledarskap

Kom igång och utveckla ditt ledarskap redan idag.

Ledarskapsguide baserad på forskning

Vår guide ger dig 8 enkla verktyg som du kan använda redan idag. Guiden utgår från forskning om effektivt ledarskap och verktyg som ingår i vår app för ledarskapsträning: Makeitappen.

Du får fyra verktyg för att lösa problem och skapa en tydlig riktning för arbetet samt fyra verktyg som bidrar till öka motivation, engagemang på arbetsplatsen och personalutveckling.

Ledarskapsguide

8 verktyg

 • Bocka för de dokument du vill ladda ner
        • Hidden
        • Hidden
        • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

        Ledarskapsmodellen vår träning bygger på

        Kort föreläsning om de effektivaste formerna av ledarskap

        Nytt sätt att träna ledarskap

        Vi flyttar ledarskapsträningen från klassrummet till vardagen. Uppåt 70% av lärandet på jobbet är informellt och består av att vi skvallrar, socialiserar och härmar andra utifrån vad vi hör och ser dem göra på jobbet (The real meaning of on the job training, Leader to Leader, 1998).

        Medan det finns ett värde att träna ledarskap i en trygg miljö så behöver vi lyckas förflytta det till den sociala miljön på jobbet.

        Vårt nya träningsupplägg kombinerar korta träningspass och nätverkande med lärande direkt på jobbet. Som stöd har vi utvecklat en app som sammanfattar all väsentlig ledarskapsforskning, innehåller över 100 föreläsningar och fler än 200 ledarskapstips som du kan använda dig av redan idag. Innehållet motsvarar 15 utbildningsdagar i klassrummet men du kan ha allt i fickan redan idag.

        Aaron Haglund

        Aaron Haglund

        Aaron skriver om ledarskap och projektledning.