Astrakan söker innesäljare

Vi kämpar för ledarskap och verksamhetsutveckling grundad i forskning, testar nytt och vill förändra vår bransch. Men framförallt vill vi hjälpa våra kunder att utvecklas. Är det något för dig? Sök jobbet på två minuter.

Utmaningar vi tacklar tillsammans

1

Intensiv start

Bered dig på en intensiv start: det finns gott om leads, vi har en bred tjänsteportfölj och kunder som är högutbildade. För att lyckas hos Astrakan krävs uthållighet och mycket kunskapsinhämtning. Förvänta dig en lärorik tid där du behöver samla många erfarenheter på kort tid för att nå framgång. I gengäld erbjuder vi dig en arbetsmiljö med kunniga människor, medskapande och roliga möten.

 

2

Nya leveransformer

Utbildningsbranschen förändras – vi testar nya leveransformer och affärsmodeller. Som säljare hos oss behöver du därför vara beredd på att delta med full kraft i lanseringssprintar.

3

Resultat istället för enkla sanningar

Vi lär ut det som fungerar, och ställer även höga krav på samarbetet med våra kunder. Vi säljer inte enkla sanningar utan ett systematiskt arbetssätt som leder till förbättring. För att hela tiden ligga i framkant behöver vi utbilda våra kunder genom interaktiva och roliga möten – det vi vill göra kräver energi men ger resultat.

4

Ny säljorganisation

Säljorganisationen är under uppbyggnad – du kan, och förväntas, bidra i arbetat med att förfina vårt arbetssätt. Hela tiden med fokus på våra kunder.Hur går rekryteringsprocessen till?

 • 1

  Löpande urval av sökande

  Vi går snabbt igenom inkommande ansökningar.

 • 2

  Testning

  Screeningtest som genomförs digitalt. Testet är designat av psykologer och bygger på framgångsrika säljprofiler. Du får själv tillgång till resultatet i rapportform oavsett om du går vidare eller inte.

 • 3

  Workshop – övning tillsammans med säljchef och säljare

  Vi genomför en övning tillsammans. Du får ett inläsningsmaterial inför.

 • 4

  Fördjupad testning

  Fullskaligt validerat test (UPP)  du kan läsa mer om det på psykologisk-metod.se

 • 5

  Referenstagning

  Vi tar referenser, från kunder såväl som tidigare arbetsgivare.

Om beteendeförändring

Kelly Odell är lärare (och ägare) hos Astrakan

Ladda hem

Metoddokument

 • Bocka för de dokument du vill ladda ner
       • Hidden
       • Hidden
       • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

       Vi gör det, inte för att det är enkelt, utan för att det är svårt

       För oss är utbildning, utveckling och näringsutbyte med våra viktigaste intressenter A och O. Inte på kort sikt, utan genom långa strategiska samarbeten som är gynnsamma över tid, för oss och för våra kunder. Våra kunder är sakkunniga, de bidrar själva till utveckling och förädling i samhället genom sina respektive organisationer, offentliga såväl som privata. Våra kunder har viljan att arbeta för förändring och förbättring. Vi, i form av en katalysator, underlättar kunskapsutbytet mellan deltagarna.

       Vi gör det inte för att det är lätt, utan för att det är svårt. Vi vill se resultat. Kunden vill se resultat. Om vi inte kan tillföra värde i processen ska vi inte ägna oss åt det.

       Att lära är också att känna. En massa saker. Att komma till Astrakan handlar därför om både hjärna och hjärta. Det ska kännas bra att komma till oss. Vi är noggranna med det. För våra kunder. För våra lärare. För oss som jobbar här. Kom hem till Astrakan – så ska det kännas.

       Inte för att det är lätt, utan för att det är svårt. Och rätt.

       Benny Persson

       Benny Persson

       Försäljningschef

       Om Astrakan

       Astrakan levererar öppna och företagsinterna utbildningar inom Ledarskap och Verksamhetsutveckling. Målet är att åstadkomma hållbar förbättring genom kompetensutveckling och beteendeförändring.

       Bland Astrakans kunder finns stora företag och myndigheter som ABB, Arbetsförmedlingen, Capgemini, CSN, Domstolsverket, Ekobrottsmyndigheten, FMV, Folksam, Försvarsmakten, Försäkringskassan, H&M, Handelsbanken, HSB, Ica, IKEA, Regeringskansliet, Sandvik, Scania, Schenker, SEB, Sida, SJ, Skatteverket, SPP, Stockholms läns landsting, Stockholms stad, Trafikverket, Transportstyrelsen, Tullverket, Vattenfall, Volvo, men även mindre företag, ensamkonsulter och privata kursdeltagare.

       Frågor eller längre ansökan?

       Om du vill ge oss mer information kan du mejla ett personligt brev+CV. En bra idé är att läsa på innan om Astrakanmetoden och via vår blogg om Förändringsarbete. Skriv ned egna reflektioner som kopplar till dessa ämnen. Det är inte ett krav för att söka jobbet men vi kommer att läsa all information som skickas till oss med noggrannhet. Vi respekterar din tid som arbetssökande.

       Skicka in CV/mer information/ställ frågor

       Benny Persson, försäljningschef, benny.persson@astrakan.se

       Tjänsten avser heltid och skall tillsättas snarast.
       Lön enligt överenskommelse.