Astrakan söker säljare

Vi kämpar för ledarskap och verksamhetsutveckling grundad i forskning, testar nytt och vill förändra vår bransch. Men framförallt vill vi hjälpa våra kunder att utvecklas. Är det något för dig?

Utmaningar vi tacklar tillsammans

1

Nya leveransformer

Utbildningsbranschen förändras – vi testar nya leveransformer och affärsmodeller. Som säljare hos oss behöver du vara beredd på äventyr och delta med full kraft i lanseringssprintar.

2

Resultat istället för enkla sanningar

Vi lär ut det som fungerar men ställer också krav på samarbetet med våra kunder. Vi säljer inte enkla sanningar utan ett systematiskt arbetssätt som leder till förbättring. För att slå ut konkurrenterna behöver vi utbilda våra kunder genom interaktiva och roliga möten – det vi vill göra kräver energi men ger resultat.

3

Ny säljorganisation

Säljorganisationen är under uppbyggnad – fler och fler rutiner är på plats men vi har mycket arbete kvar när det gäller att utvärdera vad som ska prioriteras (det finns VÄLDIGT mycket att ringa på) och förfina våra arbetssätt.

4

Intensiv start

Bered dig på en intensiv start: det finns gott om leads men vi har en bred tjänsteportfölj och kunder som är högutbildade. För att lyckas hos Astrakan krävs viss uthållighet och mycket pluggande. Förvänta dig en lärorik tid där du behöver samla många erfarenheter på kort tid för att nå framgång. I gengäld erbjuder vi dig en arbetsmiljö med kunniga människor, medskapande och roliga möten.

Intresserad?

Sök på två minuter

Sök jobbet

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av försäljning. Det behöver inte vara som renodlad säljare utan sälj kanske ingår i din roll som konsultchef eller liknande.

Meriterande

 • Högskolestudier (gärna inom personal, organisation och ledarskap)
 • Språkkunskaper
 • Tävlingserfarenhet eller annat som kräver prestation exempelvis scenkonst

Jag vill komma på intervju – några tips?

Läs på om Astrakanmetoden, vår blogg om Förändringsarbete och våra utmaningar nedan. Har du några egna erfarenheter av förändringar du kan dra nytta av? Reflektioner? Hur skulle du sälja in förändring?
Vi respekterar den tid sökande lägger ner och läser personliga brev ordentligt.

Skicka in ansökan

Välkommen att mejla din CV snarast då vi behandlar alla ansökningar löpande. Du kan även söka via denna länk på två minuter.
Ansökan skickas till vår VD Pia Andersson, pia.andersson@astrakan.se 08-54 54 23 02.

Tjänsten avser heltid och skall tillsättas snarast.
Lön enligt överenskommelse.

Om beteendeförändring

Kelly Odell är lärare (och ägare) hos Astrakan

Hur går rekryteringsprocessen till?

 • 1
  Löpande urval av sökande
 • 2
  Intervju
 • 3
  Workshop – övning tillsammans med säljchef och säljare
 • 4
  Testning
 • 5
  Referenstagning

Ladda hem

Metoddokument

 • Bocka för de dokument du vill ladda ner
        • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

        Att göra det som är rätt istället för det som är enkelt

        Vi arbetar långsiktigt med vår verksamhet och vill ha långa och utvecklande relationer med våra kunder och lärare. Går alltid den extra biten för att skapa värde för våra kunder och deltagare som i sin tur bidrar till att utveckla och förbättra vårt samhälle. De har redan drivkraften att åstadkomma detta, vi skapar en mötesplats och möjliggör lärande och kunskapsöverföring mellan deltagarna. Vi gör det som är rätt istället för det som är enkelt.

        Det är viktigt för oss att arbeta resultatorienterat, det vi levererar ska alltid generera nytta och uppnå önskad effekt för kund och deltagare.

        Vi arbetar inte bara med hjärna utan mycket med hjärta, att komma till oss på utbildning innebär inte bara kompetensutveckling utan också omhändertagande och service av yttersta kvalitet, att komma till Astrakan ska vara som att ”komma hem till Astrakan” för oss som jobbar här såväl som konsulter och kunder.

        Pia Andersson

        Pia Andersson

        VD

        Om Astrakan

        Astrakan levererar öppna och företagsinterna utbildningar inom Ledarskap och Verksamhetsutveckling. Målet är att åstadkomma hållbar förbättring genom kompetensutveckling och beteendeförändring.

        Bland Astrakans kunder finns stora företag och myndigheter som ABB, Arbetsförmedlingen, Capgemini, CSN, Domstolsverket, Ekobrottsmyndigheten, FMV, Folksam, Försvarsmakten, Försäkringskassan, H&M, Handelsbanken, HSB, Ica, IKEA, Regeringskansliet, Sandvik, Scania, Schenker, SEB, Sida, SJ, Skatteverket, SPP, Stockholms läns landsting, Stockholms stad, Trafikverket, Transportstyrelsen, Tullverket, Vattenfall, Volvo, men även mindre företag, ensamkonsulter och privata kursdeltagare.