Utbildningssäljare

Vi är ett av marknadens ledande utbildningsbolag när det gäller förändringsledning, verksamhetsutveckling och ledarskap med god forskningsgrund. Vill du bidra till att utveckla vår affär och Sveriges största verksamheter? Sök jobbet på två minuter.

Kort om rollen

 • Gott om leads och kunder att utveckla

  Vi har bara varma samtal. Leadsen är fler än vad vi kan hantera, samtidigt är tjänsterna vi säljer komplexa och kundernas utmaningar väldigt varierande. Utöver ren kommunikations- och säljkompetens krävs analytisk förmåga och bra läshuvud. Du behöver lyssna aktivt och för att kunna bidra till en kunds utveckling.

 • Lär dig något nytt varje dag

  Våra kunder sitter i verksamhetens ledningsgrupp och/eller är specialister inom sitt område. För att kunna möta behov och ge rätt stöd behöver vi som säljare lära oss något nytt varje dag. Vi behöver lyssna aktivt, fråga och vara nyfikna!

 • Trendspana

  Som säljare är du en viktigt del av att vi kan vara ett strategiskt stöd för kunder även i framtiden och att vi utvecklar nya leveransformer. Under 2021 kommer vi att lansera än fler nya tjänster utifrån forskning om hur utbildning kan skapa affärsnytta.

Sök jobbet:

Hur går rekryteringen till?

 • 1

  Löpande urval av sökande

  Vi går snabbt igenom inkommande ansökningar.

 • 2

  Testning

  Screeningtest som genomförs digitalt. Testet är designat av psykologer och bygger på framgångsrika säljprofiler. Du får själv tillgång till resultatet i rapportform oavsett om du går vidare eller inte.

 • 3

  Referenstagning

  Vi tar referenser, från kunder såväl som tidigare arbetsgivare.

Frågor eller längre ansökan?

Om du vill ge oss mer information kan du mejla ett personligt brev samt ett CV (du behöver kunna redogöra för ditt CV). En bra idé är att läsa på innan om Astrakanmetoden och via vår blogg om Förändringsarbete. Skriv ned egna reflektioner som kopplar till dessa ämnen. Det är inte ett krav för att söka jobbet men vi kommer att läsa all information som skickas till oss med noggrannhet. Vi respekterar din tid som arbetssökande.

Skicka in CV/mer information/ställ frågor

Benny Persson, försäljningschef, benny.persson@astrakan.se

Tjänsten avser heltid och skall tillsättas snarast.
Lön enligt överenskommelse.

Om Astrakan

Astrakan levererar öppna och företagsinterna utbildningar inom Ledarskap och Verksamhetsutveckling. Målet är att åstadkomma hållbar förbättring genom kompetensutveckling och beteendeförändring.

Bland Astrakans kunder finns stora företag och myndigheter som ABB, Arbetsförmedlingen, Capgemini, CSN, Domstolsverket, Ekobrottsmyndigheten, FMV, Folksam, Försvarsmakten, Försäkringskassan, H&M, Handelsbanken, HSB, Ica, IKEA, Regeringskansliet, Sandvik, Scania, Schenker, SEB, Sida, SJ, Skatteverket, SPP, Stockholms läns landsting, Stockholms stad, Trafikverket, Transportstyrelsen, Tullverket, Vattenfall, Volvo, men även mindre företag, ensamkonsulter och privata kursdeltagare.