Upphandlingsansvarig Säljare

Gillar du att samla in stora mängder information, tyda regler, sätta priser och att skapa smarta rutiner? Eller är du en självplågare? Sök jobb som upphandlingsansvarig säljare hos Astrakan.

Astrakan söker upphandlingsansvarig

Astrakan är ett utbildningsbolag baserat i Stockholm men utesluter inte dig som vill arbeta från andra delar av landet. Längst ner på sidan kan du söka jobbet på en minut, men först kanske du vill läsa lite mer om oss?

Uppdrag Big Business

Pandemin slog hårt mot vår bransch men för varje karateslag vi tog emot jobbade vi lite hårdare och 2021 var ett av våra mest lönsamma år någonsin om än stöpt i blod, svett och tårar.

Nu är vi på gång med ytterligare förbättringar av verksamheten, flera smarta förändringar som förbättrat vår lönsamhet radikalt är redan genomförda och nu är vi redo att växa.

Med forskningsbaserade arbetssätt, snabbare administration och en lärarkår av yppersta klass behöver vi nästa konkurrensfördel. En säljare som är villig att ta sig an upphandlingar.

Med rollen följer:

  • Standardisering och utveckling av Astrakans upphandlingsprocess
  • Att ta fram återanvändbar dokumentation
  • Författa enorma mängder målgruppsanpassade texter
  • Ansvar för att prioritera: att våga tacka nej till att ge anbud, att göra det lilla extra för att ro hem affären när så krävs eller jobba snabbt när du tar en chansning
  • Kompletterande säljarbete: för variation i rollen kan du även arbete med att följa upp kunder, göra kundintervjuer och bygga en referensbank, boka och genomföra möten eller ta varma säljsamtal

Hur är det att jobba på Astrakan?

Med risk för att låta lite gubbig: Frihet under ansvar. Hos oss finns möjligheter att utvecklas såväl som att fatta egna beslut men det följer även ett ansvar att ta initiativ och att kontinuerligt utvärdera sina egna arbetssätt.

Vi arbetar inte med provision utan fast lön, för många som jobbat med sälj länge är det en omställning. En anledning till detta är att vi vill ha en säljkår som hjälper varandra, där vi kan avlasta när det är stressigt och fördela om leads utan att det påverkar någons lön. Däremot kommer du att ha ansvar för din egen budget som sätts tillsammans med närmsta chef.

De som jobbar hos Astrakan idag har varit här länge men vi kan ödmjukt erkänna att vi ibland varit en dålig matchning för nya säljare. Framförallt av två anledningar:

Vi arbetar med systemstöd som underlättar för säljare att automatisera och snabba på repetitiva uppgifter. I takt med att system utvecklas kommer nya funktioner som du kommer att behöva bemästra. Detta är en stor hjälp för dig som säljare men för totala teknofober kan det upplevas som väldigt trist.

Den andra anledningen är att man behöver komma igång och göra. Verksamhetsutveckling, projektledning och förändringsledning är breda ämnen och våra kunder är ofta specialister. Som säljare behöver du komma igång och skaffa dig erfarenheter, att läsa på i evinnerlighet kommer inte räcka. ”Fail fast” är nödvändigt i rollen även om det ger en tuff upplärningsperiod. Rollen har en brant inlärningskurva som vi kommer att hjälpa dig så mycket det bara går med, men för att utvecklas behöver du göra, testa, reflektera och förbättra.

Kort om Astrakan

Astrakan grundades 1996 och förvaltar en av Sveriges största metoder för verksamhetsutveckling. Vi jobbar med utbildning inom förändringsledning, ledarskap, projektledning, kravhantering och verksamhetsutveckling.

Förändringsprocess

Klipp med vår lärare Kelly Odell

Sök jobbet

Skicka in ansökan - Upphandlingsansvarig Säljare

Sök jobbet på en minut

1
2
  • Världens snabbaste jobbansökan?

    Sök jobb som upphandlingsansvarig hos Astrakan. Ange namn, telefonnummer, epost och bocka i de påståenden som stämmer.

  • Hidden