Temadag – Förändring Stockholm

Välkommen att lära dig mer om hur du leder verksamheten i förändring. Skapa rätt förutsättningar för din förändring och få med dig människorna som ska driva förändringen framåt. Få tips av Sveriges ledande experter om motivation i samband med förändringsarbete, framgångsfaktorer och roller i förändring.

 • Kursid A1007
 • Kursavgift Kostnadsfritt (500:- avgift vid no-show & utebliven avbokning)
 • Omfattning 2 timmar och 15 minuter

Lär dig mer hur du leder förändring och...

 • Framgångfaktorer i förändring - så skapar du rätt förutsättningar
 • Motivation och motstånd i förändring
 • Identifiera och få med dig människorna som påverkar och påverkas av förändringsarbetet
 • Vem ansvarar för förändringen?
 • När använder vi oss av förändringsledning?

Få nya verktyg till din förändring

Förändring är utmanande men med rätt förberedelser och arbetssätt kan vi nå goda resultat. Förändringsledning ökar sannolikheten för framgångsrik förändring markant och mycket talar för att hemligheten bakom lyckad förändring är att bestämma sig för att faktiskt leda den. Många av de skräcksiffror gällande misslyckande förändringar som cirkulerar handlar om projekt där man ignorerat förändringsledningen. Tar vi bara huvudet ur sanden så har vi goda förutsättningar att närma oss målet!

Det här eventet ger dig som ska leda eller påverka förändring hjälp att förbereda förändringsarbetet, identifiera viktiga framgångsfaktorer och lyckas med kritiska moment.

Föreläsare

Kelly Odell är författare till förändringshandboken och ansvarar för Astrakans Certifieringsprogram i förändring. Genom åren har han fått flera utmärkelser, bland annat Decenniets Inspiratör (Transfer), Sveriges mäktigaste invandrare (veckans affärer), Sveriges mest eftertraktade säljcoach och topp 100 talare (Eventeffect). För 30 år sedan kom han till Sverige för kärleks skull och gjorde en imponerande karriär. Eller vad sägs om chef för Telia Mobile, Sverigechef för Whirlpool Corporation och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar, för att nämna några.

My Österlin är lärandeutvecklare och förändringsledare hos Stockhlms stadsmission. Hon tränar personal och ledare i motiverande samtal (MI), ledarskap och förändringsledning.

Vem ansvarar för förändring?

Det är inte alltid tydligt, ibland är det en fråga vi behöver påminna och ställa till beslutsfattare för att just ta reda på vem som ansvarar för förändringen och synliggöra ägandeskapet. Den som äger förändringen är också den som kan besluta om man ska lägga ner den eller fortsätta. Att utse nyckelroller i en förändring är därför av stor vikt.

My Österlin

My Österlin

Förändringsledare och lärandeutvecklare

Målgrupp och info

Alla är välkomna att delta men antalet platser är begränsade! Eventet är kostnadsfritt men ifall du inte kan komma behöver du avboka så att vi kan ge din plats till någon annan (det brukar finnas en kö-lista). Vid no-show och utebliven avbokning fakturerar vi en avgift om 500:-.

Eventet genomförs på Kungsgatan 9 (Convendum) i den stora konferensen.

Ladda hem

Astrakans Förändringsguide

 • Bocka för de dokument du vill ladda ner
        • Hidden
        • Hidden
        • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

        Om förändring

        Miniutbildning med Kelly Odell