Föreläsning – Förändring & Motivation (Gbg)

Välkommen till vårt kostnadsfria event om förändring. Ta chansen att nätverka med andra förändringsintresserade och lyssna på en av Sveriges främsta experter inom förändringsledning. Kelly Odell är författare till förändringshandboken, under föreläsningen delar han med sig av viktiga framgångsfaktorer och våra effektivaste verktyg för att lyckas bättre med förändring.

 • Kursid A1007
 • Kursavgift Kostnadsfritt (Vid no show & utebliven avbokning tar vi en avgift om 500:-)
 • Omfattning 90 minuter

Lär dig mer om...

 • När och varför vi ska förändra
 • Framgångsfaktorer i förändring - skapa rätt förutsättningar
 • Nödvändiga roller och förändringsteam
 • Verktyg för att hitta motivationsfaktorer i förändring

När ska vi förändra?

Jag brukar fråga beslutsfattare ”om denna förändring skulle visa sig kosta dubbelt så mycket och tar dubbel så lång tid som ni tror att det ska är det fortfarande värt att göra?” Svarar de nej rekommenderar jag att de lägger ner förändringen. Om man tror att ett förändringsinitiativ kommer att ge 30% eller 50% avkastning är marginalen för liten för att motivera riskerna. Av detta skäl behöver inte motiveringen till att förändra vara så nogräknad att den går hela vägen ner till decimalerna. Om vi kan konstatera att en lyckad förändring bör skapa åtminstone 2 gånger så mycket nytta som det kostar kan det vara värt att prova. Men ännu hellre ska vi se möjlighet för att förändringen att skapa 3-5 gångar så mycket nytta som det kostar.

Kelly Odell

Kelly Odell

Författare till förändringshandboken

Vägen till lyckad förändring

Det finns många myter om förändring, bland annat att de flesta förändringar misslyckas. Faktum är att så länge vi tar till åtgärder för att leda förändringen har vi riktigt goda möjligheter att lyckas. Ibland tar det lite längre tid än förväntat men med rätt åtgärder tar sig förändringar i mål. Förändringar som uteblivit beror ofta på att man stuckit huvudet i sanden eller inte förberett sig alls på de utmaningar som medföljer förändringsarbete.
– Kelly Odell tipsar därför om hur du skapar bästa möjliga förutsättningar för förändring och hittar motivationfaktorerna som tar er hela vägen fram till målet.

Kelly Odell är författare till Förändringshandboken och har ett förflutet bland annat som VD för Telia mobile, Försäljningschef på Volvo och Sverigechef för Whirlpool.

Målgrupp & info

Alla förändringsintresserade är välkomna till föreläsningen! Det går bra att komma flera stycken från samma verksamhet. Föreläsning kommer att varvas med diskussionsfrågor så ni får prata ihop er och nätverka om förändring.

Obs! Eftersom antalet platser är begränsat önskar vi att du avbokar om du inte kan komma så att någon annan får din plats. Vid utebliven avbokning och no show tar vi ut en avgift om 500:-.

Eventet genomförs på Kungsportsavenyn 21 (Convendum).

Uthållighet i förändring

Med Kelly Odell

Ladda hem

Astrakans Förändringsguide

 • Bocka för de dokument du vill ladda ner
        • Hidden
        • Hidden
        • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.