Webinar – Effektivt Ledarskap

Ta del av ledarskapmodellen som står i särklass när det gäller att skapa positiva effekter: transformativt ledarskap. Lär dig mer om vilka ledarbeteenden som är mest effektiva, träna på ett verktyg och bli klar över dina egna styrkor som ledare. Webinaret genomförs i Zoom och kombinerar föreläsning och träning.

  • Kursid A1004
  • Kursavgift Kostnadsfritt
  • Omfattning 90 minuter

Lär dig mer om...

  • Modellen för det Transformativa ledarskapet och på vilka sätt det är effektivt

  • Vilka ledarbeteenden som enligt forskning visat sig mest framgångsrika

  • Dina styrkor och möjligheter att utvecklas som transformativ ledare

  • och prova på ett verktyg/aktivitet som förstärker ett effektivt och transformativt ledarskap

Inspiration och träningspass för effektivt ledarskap

Vi ger dig en genomgång av forskningen bakom transformativt ledarskap, effekterna det ger och hur du kan vidareutveckla ditt personliga ledarskap utifrån de styrkor du har idag. Men vi vill också ge dig möjligheten att träna ditt ledarskap och nätverka under passet, för att kunna göra det krävs att du deltar genom den nedladdningsbara Zoom-klienten så att vi kan göra par och gruppindelningar.

Passet leds av Charlotte Fogel som ansvarar för vårt ledarskapsprogram, är handledare inom UL (utvecklande ledarskap) genom försvarshögskolan och utbildar ledare hos många av Sveriges största organisationer.

Ladda ner Zoom inför

Eftersom upplägget kommer innefatta övningar och diskussion i grupp vill vi att du som deltar har tillgång till kamera och mick (det duger med en inbyggd i datorn). Vi kommer att tillhandahålla inspiration och övningsupplägg men för att det ska bli en lärande upplevelse vill vi att alla deltar fullt ut. Du behöver även ladda ner Zoomklienten för möten.

Skulle din uppkoppling strula under workshopen så är det såklart okej att slå av kameran för att spara bandbredd så länge du deltar fullt ut i övrigt. Vi är inga monster.

Utbildare