Att skapa en bra arbetsplats – Ledarskap & Kommunikation

Vad är en bra arbetsplats? Hur bygger man upp tillit bland kollegor och fyller arbetet med mening? Är du stolt över det du gör på jobbet? Är ni en löst hopplockad grupp eller ett effektivt team? Når ni era mål? Bryr ni er om era mål?
– Om det här är frågor som engagerar dig är du välkommen till Astrakans temadag med Kelly Odell och Erik Mattsson. De vänder och vrider på vad som skapar en bra arbetsplats utifrån medarbetarskapet, ledarskapet och kommunikationen.

  • Kursid A1004
  • Kursavgift Kontakta oss för offert vid genomförande hos er
  • Omfattning 3 timmar

Kelly Odell har bakgrund som VD, sälj- och marknadsdirektör för många storbolag i norden. Han har av Veckans Affärer utsetts till en av Sveriges mest inflytelserika invandrare. Idag arbetar Kelly som föreläsare och utbildare inom ledarskap, förändring och motivation. Utifrån sin egen erfarenhet och det bästa från forskningen ger han här en uppfriskande syn på ledarskap.

Erik Mattsson är föreläsare och rådgivare i kommunikation på heltid sedan mitten av 1990-talet. Han utbildar i hur vi kan bli bättre på att presentera, bemöta, övertyga, informera, berätta, beröra och skapa goda möten. Han arbetar med humor som vapen och lockar ofta till både skratt och insikter. Att själv illustrera istället för att bara påstå är hans huvudteknik och med sin stora förmåga att exemplifiera och visa lockar han både till skratt och till insikter.

Föreläsare