Digitaliserad Träning

Digitaliserad träning – träna tillsammans med andra i lugn och ro från ditt eget hem eller kontor.

Tackla tuffa problem tillsammans

Våra digitala träningstillfällen ger dig en kreativ miljö där du tillsammans med andra får ta dig an tuffa problem och ta del av andras erfarenheter. Utbildningen sker live och håller ett högt tempo med fokus på övning och reflektion.

Med avstamp i case får du träna på verktyg och ta dig an ”wicked problems.” Utmaningar som är svårlösta beroende på osäker information och snabba omvärldsförändringar.
– När virus, flockbeteenden i kris och snabb förändring ställer saker på sin spets behöver vi verktyg och flera människors perspektiv för att tänka nytt, fritt och ta kloka beslut.

Digitaliserad träning är ett säkert och kostnadseffektivt alternativ för att boosta din kreativitet och hämta kraft ur gemenskap i en svår situation.

Många verksamheter sitter nu med liknande utmaningar

Ta del av styrkan i nätverk och problemlösning i grupp. Genom digitaliserad träning kan vi skapa en säker mötesplats där du fortfarande får vinsterna med att ta del av andras erfarenheter och deltar aktivt.

Kelly Odell

Kelly Odell

Utbildningsledare och expert inom förändringsledning

Casemetoden™

Du får förbereda dig utifrån ett case, därefter inleds utbildningen med ett kort anslag från våra experter innan ni sätter igång med övningar som avslutas med gruppreflektioner.
I takt med att nya verktyg introduceras upprepar vi processen för att omsätta teori till praktik och erfarenhetsutbyte.

Casemetoden låter oss använda en beprövad pedagogisk metodik i ett digitalt format. Vi använder case som speglar verkligheten. Det gör det lätt att koppla det vi tränar på till din egen verksamhet och låter oss experimentera med lösningar i en trygg miljö. Ingen tar skada om något går fel i samband med en caseövning, däremot hjälper det oss att fatta bättre beslut och lyckas med implementering när vi ska ta itu med det på riktigt.

Våra digitala alternativ

 • Utbildning Online

  Utbildningen utförs som vanligt fast online med teori, gruppövningar och workshoppar.

 • Digital träning

  Utbildningen genomförs live och du får träna tillsammans med andra.

 • Distansutbildningar

  Längre utbildningar som omfattar 8-30 timmar i längd och blandar casebaserade övningar med teori. Efter genomförande får du personlig återkoppling, tips och följdfrågor från utbildningsledaren.

 • E-learning

  Utbildning i kortare format 1-2 timmar där du får träna på teori och verktyg.

 • Webinarier

  Vi ersätter våra seminarier och event med webinarier under våren.

Ladda hem

Förändringsguide

 • Bocka för de dokument du vill ladda ner
        • Hidden
         • Hidden
         • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

         Frågor och svar

         • Behöver jag någon särskild utrustning för att delta i digital träning?+

          En vanlig webbkamera räcker fint! Du kan förstås delta utan bild Vi bjuder in till de verktyg som vi använder. Inbyggd mikrofon fungerar men vi rekommenderar headset.

         • Genomförs era vanliga utbildningar?+

          Vi genomför utbildningar som vanligt, personer som visar symtom eller som varit i riskområden rekommenderas att stanna hemma. Beroende på Folkhälsomyndighetens direktiv kan vi även komma att ersätta våra klassrumsutbildningar med digitalt format. Lösning finns på plats för att kunna genomföra övningar (exempelvis modelleringar) i grupp.

         • Bandbredd?+

          Rekommenderad bandbredd för digital träning: 1.5 mbps upp/ner. Du kan testa din bandbredd här: http://www.bredbandskollen.se/