Eva Brandt

Eva Norrman Brandt är socionom, legitimerad psykoterapeut, fil. lic. i förändringsledning och vuxenutveckling (2019 Jönköping University) och författare till storsäljaren Ny Chef. Som konsult och utbildare har hon under många år hjälpt verksamheter att lyckas med kulturell förändring och att utveckla ett mer agilt ledarskap.

Eva

Anlita Eva för workshopar och föreläsningar inom...

 • Förändringsprocesser

  Transformativ Förändring
  Att dra nytta av mångfald i förändring
  Ledarskap i utveckling och postpandemi
  Omvärldsspaning och -analys
  Att frigöra kraft och balansera medarbetarinflytande

 • Ledarskap

  Ny som chef
  Agilt och postkonventionellt ledarskap
  Meningsskapande i vardagen

Utbildare inom förändring och ledarskap

Eva erbjuder spetskompetens när det gäller förmågan att ställa om snabbt. När klimat, pandemi, digitalisering eller andra omvärldsförändringar ställer krav på att ompröva verksamheten i grunden så kan Eva stötta dem som ska leda förändringen. Så att ni kan hitta nya, hållbara, arbetssätt samtidigt som ni håller i gång intäktsflödet och vänder förändringsmotstånd till positivt engagemang.

En av Sveriges ledande förändringsforskare

Under tio år har Eva följt förändringsprocessen i ett läkemedelsföretag. 2019 publicerade hon sin avhandling i form av en fallstudie med fokus på ledarskapet i förändring, avhandlingen följdes upp 2021 med boken ”Transformativ Förändring och Agilt Ledarskap” som bygger vidare på hennes forskning med praktiska tips och guldkorn från fallstudier.

Transformativ förändring utmanar grundläggande antaganden, sanningar och påverkar ledarskapet. Forskning och erfarenhet visar att vi som ledare måste agera samskapande, visionärt och med breda perspektiv på verksamheten man leder för att lyckas med så pass omfattande förändringar av verksamheten.

Skicka förfrågan

 • Hidden
 • Hidden
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om transformativ förändring

Transformativ förändring är en tidskrävande process som påverkar kultur och grundläggande antaganden. För att en sådan förändring ska lyckas behöver ledare och medarbetare vara engagerade. Forskning visar att ledare som anammar post-konventionella principer har bättre förutsättningar att lyckas med denna typ av transformation.

Eva Brandt

Eva Brandt

fil.lic. inom förändring och ledarskap och verksam som föreläsare, författare samt organisations- och ledarskapskonsult.

Miniföreläsning - Ny som chef

Med Eva Brandt