Masterclass – Nya verktyg för Förändring Träna tillsammans online med Casemetoden™

Digitalt träningspass där du får ta del av nya, forskningsgrundade, verktyg för att lyckas med förändring. Tre intensiva timmar för att tillsammans med andra slipa på din förmåga att leda snabba omställningar. Metodik som fungerar på samhälls-, verksamhets- och gruppnivå.

 • Kursid A2268
 • Kursavgift 2595:- (exkl moms)
 • Omfattning 3 timmar onlineworkshop

Att lyckas med snabba anpassningar

Behovet av snabba anpassningar har aldrig varit större. Att ändra levnadsvanor, arbetssätt, affärsmodeller och upprätthålla samhällsfunktioner ställer förändringsarbetet på sin spets när det kombineras med akuta krisreaktioner och långsiktig oro med fokus på både hälsa och ekonomi. Vår mentala bild av verkligheten, såväl som vår egen plats i den, målas om.
– Samtidigt ska vi klara av att ta kommandot för att tänka och göra nytt.

Forskningsgrundade verktyg för att underlätta förändring

I denna masterclass får du träna tillsammans med andra online och använda nya verktyg för förändring grundade i forskning. Utifrån case får du designa beteendepuffar (nudging) och tillämpa aktuell hjärnforskning för att bättre kunna tackla snabba omställningar och lyckas med förändringsledning.

Under tre intensiva timmar kommer vi att titta på områden som:

 • Nudging – lättare att göra rätt

  Hur kan vi använda små, men välgenomtänkta beteendepuffar för att hjälpa människor att fatta beslut och utföra önskade beteenden i förändringssituationer? Genomgång och verktyg baserade på Richard Thalers forskning. Thaler belönades med Ekonomipriset till Alfred Nobels minne 2017, bland annat för sina teorier om nudging.

  I Storbritannien har Behavioural Insights Team även kallat ”the nudge unit” publicerat allt från tips för ”hur du kan sluta röra vid ditt ansikte” såväl som beteendemönster relaterade till Covid-19.

  Oavsett om vi ska tackla verksamhetsförändring, klimatförändring eller virus så är nudging ett väldigt användbart verktyg för att hjälpa oss prototypa beteendestöd, utvärdera vår påverkan och skapa resultat.

 • Hjärnforskning kopplad till förändringsledning

  Några av de största framstegen när det gäller att förstå hur vi människor förhåller oss till och hanterar förändring kommer från hjärnforskningen. Med kunskap om människors reaktioner kopplade till förändring kan vi underlätta omställningar med rätt stödinsatser.

Ladda hem

Astrakans förändringsguide

 • Bocka för de dokument du vill ladda ner
        • Hidden
         • Hidden
         • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

         Miniföreläsning beteendeförändring

         Utbildningsledare Kelly Odell