Coronainfo

Höstens schema är uppdaterat. Utbildningar genomförs i huvudsak online men vissa datum är schemalagda för genomförande i Stockholm. Företagsanpassade utbildningar genomförs enligt överenskommelse och förutsätter säkra former. Om du har frågor om en specifik kurs och kommande datum är du välkommen att höra av dig till oss.

Klient för utbildningar som genomförs online

Vi har valt att använda Zoom eftersom det ger möjlighet för enkla gruppindelningar (med videofunktion även i smågrupper) och gör att vi kan behålla övningar/workshopformat på våra utbildningar.

Utöver det använder vi olika verktyg för att underlätta workshopformat på utbildningarna, dessa är olika beroende på utbildning och ställer inga direkta krav på varken uppkoppling, webbläsare, säkerhetsinställningar eller prestanda.

För uppdragsutbildningar kan vi erbjuda alla större webbmötesplattformar eller anpassa oss efter speciella lösningar.

Inför webbmöten och -utbildning

Tips från OBM-Maria

Ställ din fråga här

 • Hidden
 • Hidden
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Frågor och svar

 • Vad krävs i form av prestanda/uppkoppling för att delta i onlineutbildningar?+

  Nedladdningshastighet: 3.8Mbps Uppladdningshastighet: 3.0Mbps

  Här hittar du Zooms systemkrav för macOS, Linux och Windows.

 • Måste jag ha video på under utbildningen?+

  Videon påslagen ger energi till vår utbildare som kan få direkt respons och dessutom underlättar det kommunikationen i gruppövningar.

  Vi uppmanar alla att ha kameran på hela tiden under utbildningen men om du har nätverks-/uppkopplingsproblem förstår vi så klart om du behöver slå av videofunktionen.