Astrakan och UNICEF

Läs mer om Astrakans samarbete med Unicef och om hur vi hjälper Unicefs medarbetare att kunna utföra sitt jobb ännu bättre och effektivare.

Astrakan vässar Unicef.
Kostnadsfri utbildning av Unicefs medarbetare

Medarbetarnas kompetens är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för alla verksamheter. Genom att vi skänker utbildning blir Unicefs medarbetare effektivare i sitt arbete med att samla in pengar och bedriva biståndsprojekt.

Astrakan har skänkt kursplatser till UNICEFs medarbetare på följande kurser

Emma Ohlsson som är affärsansvarig för stora givare hos Unicef deltog på Förhandlingar – få som du vill och gör motparten lycklig. Några dagen efter kursen svarade hon såhär på frågan ”Tror du att du får nytta av det du har lärt dig?”: Har redan fått. Hade en förhandlingssituation med en givare igår som fick positivt utfall.

 

Årets kampanj

Mellan den 26 november och fram till och med Lucia 2018 hade Astrakan en kampanj där vi skänker ett överlevnadspaket hos Unicef för varje bokad utbildning.
Vi kommer snart att publicera resultatet av denna kampanj. Tack till dig som var med och bokade utbildning och samtidigt bidrog till någon annans överlevnad.